• Maatregelen

 •  Maatregelen bij groepstrainingen

  Graag vermeld ik hieronder de maatregelen die van kracht zullen zijn tijdens de groepstrainingen.

  1. Er moet altijd minimaal 1,5 meter afstand genomen worden zowel op het veld als de parkeerplaats. Om ervoor te zorgen dat dit in goede banen verloopt wil ik vragen graag rekening te houden met het volgende:

  - Gelieve niet eerder als 5 min van te voren aanwezig te zijn voordat de training zal starten. Wanneer je gearriveerd bent in de auto of bij de auto blijven totdat de training begint. 

  - Maak gebruik van een van de vier aangewezen parkeerplaatsen. 

  - Cursisten geparkeerd bij P1 en P2 gaan het veld op bij ingangspoort 1 en cursisten geparkeerd bij P3 en P4 bij ingangspoort 2. Wacht achter de aangegeven grens totdat de eerste cursist op het veld is voordat je gebruikt maakt van de poort (de poorten zullen openstaan zodat deze niet aangeraakt hoeven worden, ik zal deze weer sluiten als de training begint)

  - Oefeningen worden voorlopig niet meer voor gedaan met de aanwezige honden omdat het overdragen van de riem niet is toegestaan. Een van mijn honden zal dienen als voorbeeld hond indien nodig.

  - Er zullen vier vakken op het trainingsveld zijn en ieder krijgt van mij een vak toegewezen. Je dient tijdens de gehele training binnen dit vak te blijven. Het vak zal groot genoeg zijn om alle oefeningen goed uit te voeren.

  2. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de binnenruimte (bij slecht weer worden trainingen indien nodig verzet)

  3. Er kan geen gebruikt worden van de wc’s

  4. Er mogen 2 volwassene per ingeschreven hond aanwezig zijn

  5. Indien je verkouden bent of andere griep klachten hebt is het van belang om thuis goed uit te zieken. Afmelden voor een les kan via Whatsapp.

   

  Ontzettend blij dat ik iedereen weer kan verwelkomen maar laten we de maatregelen serieus nemen, alert zijn en goed voor ons zelf zorgen!