• Personal Dog Coach

 • Voor iedere hulpvraag stel ik een persoonlijk op maat gemaakt trainingsplan op. Ik kom aan huis om te luisteren naar het verhaal van de eigenaar en het observeren van de hond zodat hij/zij ook zijn of haar verhaal kan vertellen. Door het gedrag te observeren en aan te voelen kan ik een duidelijker beeld krijgen hoe we je viervoeter het beste kunnen helpen. Ik deel mijn bevindingen, geef advies en laat zien wat we kunnen doen om het gedrag om te buigen. Ik geef inzicht in het gedrag, de motivatie erachter en wat je hond nodig heeft om weer in balans te komen. De exacte uitwerking van het consult is afhankelijk van de wens van de eigenaar, de hond en wat ik zie wat er gedaan moet worden. In sommige gevallen is een bezoek aan huis voldoende en kan je direct aan de slag met de gegeven adviezen maar er kan ook meer nodig zijn om het beste resultaat te behalen. Dit wordt allemaal bekeken en besproken tijdens het eerste huisbezoek.
  Om een beetje een inzicht te geven wat een consult in kan houden heb ik hieronder een aantal voorbeelden geplaatst. 
   
  Luisteren & Observeren, Bevindingen & Adviezen
  Gedragsconsult aan huis 60 min, direct advies en zonder verslag
  Gedragsconsult aan huis 90 min, direct advies en zonder verslag
  Gedragsconsult aan huis 90 min, direct advies en verslag
  Gedragsconsult aan huis 60 min, tweede consult aan huis 60 min voor advies en verslag
  Gedragsconsult aan huis 90 min, tweede consult aan huis 60 min voor advies en verslag
  Eventuele vervolgtrainingen 45 tot 60 min of een van de groepstrainingen.
   
  Klik hier voor de Tarieven
   
  Bel mij vrijblijvend om een afspraak in te plannen of meer informatie aan te vragen.

  Bel mij