• Puppytraining pakketten

 • Puppy kennismaking   20 tot 30 min                        €20,- 

  Iedere pup en iedere mens is anders. Graag maak ik individueel kennis met jou en je buddy zodat we samen kunnen bespreken welk pakket het beste bij jullie past. Wellicht is één privétraining voor de groepslessen voldoende of heb je toch behoefte aan meerdere privétrainingen. Dit wordt tijdens de kennismaking besproken en vervolgens spreken we af welk pakket het beste bij jou en je pup aansluit.

  Je kan kiezen uit de volgende pakketten: 

  Gepersonaliseerd pakket

  Het pakket wat het beste bij jou en je pup aansluit. Je kan kiezen uit groepslessen, privélessen op het veld en privélessen aan huis. We stellen een trainingsschema op en kijken welke opties en hoe te combineren. 

  Standaard pakketten: 

  Privé & groepstraining combinatie*              €200,-

  De puppytraining bestaat uit het volgende:

  • Advies gesprek aan huis (8 tot 12 weken): Tijdens dit gesprek gaan we het hebben over het ras karakter, het individuele karakter, wat de eigenaar verwacht en wat de pup mag verwachten
  • 1 theorieavond: Meer informatie over mijn hondenschool en wat de lessen in houden maar ook de theorie de aansluit op de leeftijd van de pup
  • 6 trainingen: 3 trainingen aan huis & 3 op het veld in groepsverband. Basiscommando's worden aangeleerd, samen ontspannen wandelen, loslopen en nog veel meer. Groepsverband trainingen hebben een maximum van 4 cursisten. 
  • Huiswerk: Na iedere les krijg je de oefeningen op papier zodat jullie zelf aan de slag kunnen 

   

   Puppy privétraining 5 trainingenkaart of 10 trainingenkaart*                                     

  Geen vaste tijden en dagen, individuele aandacht en hulp bij specifieke vragen met betrekking tot je pup. Privétraining is de ideale oplossing. Je kan kiezen voor trainen op het veld, aan huis of een combinatie van beide. Deze training duurt 30 min en de aandacht is alleen voor jou en je pup. Dit biedt veel mogelijkheden tot het oplossen van problemen waar je tegenaan loopt en welke oplossing het beste bij jou en je pup past. 

  *Extra privétrainingen buiten de standaard pakketten bedragen €15,- per 15 min.