• Puppytraining pakketten

 • Puppy kennismaking   20 tot 30 min                        €20,- 

  Iedere pup en iedere mens is anders. Graag maak ik individueel kennis met uw en uw buddy zodat we samen kunnen bespreken welk pakket het beste bij u past. Wellicht is één privétraining voor de groepslessen voldoende of heeft u toch behoefte aan meerdere privétrainingen. Dit wordt tijdens de kennismaking besproken en vervolgens spreken we af welk pakket het beste bij u en uw pup aansluit. U maakt dan gebruik van een:

  Gepersonaliseerd pakket

  Het pakket wat het beste bij u en uw pup aansluit. U kunt kiezen uit groepslessen, privélessen op het veld en privélessen aan huis. We stellen een trainingsschema op en kijken welke opties en hoe te combineren. 

  Standaard pakketten: 

  Privé & groepstraining combinatie* **              €100,-

  1 adviesgesprek aan huis van 30 min, leeftijd tussen de 8 en 12 weken

  Tijdens dit adviesgesprek wordt er gekeken naar het karakter van de pup en hoe dit het beste gaat aansluiten in uw woon/leefomgeving. Er worden specifieke vragen beantwoordt die u op dit moment heeft. Deze individuele aandacht zorgt voor veel focus en aandacht tussen pup en eigenaar waarnaar u hier ook profijt van hebt tijdens de groepslessen. 

  1 theorieavond van 60 min

  Tijdens deze theorieavond worden de groepslessen, huisregels e.d. besproken maar uiteraard komt de lesstof die aansluit bij de pups aan bod. 

  5 groepslessen van 45 min en maximaal 4 cursisten

  Tijdens deze lessen gaan we de aan de slag met diverse gehoorzaamheidsoefeningen, wandel oefeningen en aandacht in het bijzijn van andere pups. Op deze manier leert uw pup om de aandacht aan u te geven in het bijzijn van andere honden en u leert hoe u omgaat met een afgeleide pup.

   * bij het standaardpakket kunt u na de groepslessen een privétraining toevoegen met 10% korting. 

   Puppy privétraining**                                      €140,-

  Geen vaste tijden en dagen, individuele aandacht en hulp bij specifieke vragen met betrekking tot uw pup.

  Privétraining is de ideale oplossing. U kunt kiezen voor trainen op het veld, aan huis of een combinatie van beide. 

  Deze training duurt 30 min en de aandacht is alleen voor u en uw pup. Dit biedt veel mogelijkheden tot het oplossen van problemen waar u tegenaan loopt en welke oplossing het beste bij u en uw pup past. 

   * **Extra privétrainingen buiten de standaard pakketten bedragen €15,- per 15 min.