• Over Balanced Buddies

  Deze training is ontworpen om honden te helpen die moeite hebben met emotieregulatie, zelfcontrole en het omgaan met diverse prikkels in hun omgeving. Door middel van positieve versterking en gedragsmodificatie streven we ernaar om een sterke band tussen jou en je harige metgezel te bevorderen, terwijl we ongewenst gedrag aanpakken en een gezonde, gelukkige relatie bevorderen.

  Wat kun je verwachten?

  Onze trainingssessies bieden een diepgaand inzicht in het gedrag, de emoties en de communicatie van je hond. We gebruiken diverse methoden om zelfcontrole te bevorderen en opwinding te reguleren, waardoor je hond leert om situaties beter in te schatten en de juiste keuzes te maken. Door middel van praktische oefeningen werken we aan het voorkomen van ongewenst gedrag zoals opspringen, blaffen en obsessief gedrag, terwijl we tegelijkertijd het vertrouwen tussen jou en je hond opbouwen.

  Onze aanpak

  Bij Balanced Buddies geloven we in een holistische benadering van training, waarbij we rekening houden met de individuele behoeften en persoonlijkheid van elke hond. Onze methoden zijn gebaseerd op positieve versterking en beloning, waardoor we een veilige en ondersteunende omgeving creëren voor zowel hond als eigenaar. We moedigen een open communicatie aan en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden gedurende het hele trainingsproces.

  Informatie:

  • Duur: 6 groepstraining van 45 min, 1 privétraining en 1 lezing 
  • Maximum van 6 cursisten per groep 
  • Enting: jaarlijkse enting verplicht, kennelhoest geadviseerd