• Big Buddies basistraining

  Herhaling, geduld en begrip zijn de sleutels tot succesvolle training! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om regelmatig te blijven oefenen, geduldig te zijn en begrip te tonen voor je trouwe maatje. Het gewenste gedrag moet consistent benadrukt worden, zodat je pup weet wat er van hem verwacht wordt en hoeveel plezier het kan opleveren.

  Maar laten we eerlijk zijn, soms hebben we wat extra geduld en begrip nodig, vooral wanneer onze harige vriend niet meteen doet wat we verwachten. Als mensen willen we vaak snel resultaat zien en efficiënt te werk gaan. Maar onthoud, elke hond is uniek en heeft zijn eigen tempo. We moeten hen de tijd geven om te leren en te groeien.

  Als de training even stroef verloopt, komt dat vaak omdat we denken dat onze hond alles al onder de knie heeft en we de beloning en motivatie kunnen verminderen. Vooral tijdens de puberteit kunnen we voor flinke uitdagingen komen te staan. Het is een periode waarin ze zowel mentaal als fysiek veel veranderingen doormaken. Het is belangrijk om geduldig te blijven, te blijven observeren en te leren van je viervoeter. Juist in deze periode kunnen we als eigenaar veel van onze hond leren. Het begrijpen van je hond is essentieel voor een sterke band en een succesvolle samenwerking.

  Daarom moedig ik je aan om na de Little Buddies door te stromen naar de Big Buddies. De reis van jou en je pup is nog lang niet voorbij, en ik zal ervoor zorgen dat jullie er samen van kunnen genieten.

  Informatie:

  • Vervolgcursus op de Little Buddies (instromen vanaf 6 maanden is mogelijk)
  • Duur: 4 groepstraining van 45 min & 1 training aan huis (privétraining standaard voor de instromers, bij te boeken bij het Little/Big buddies pakket)
  • Maximum van 6 cursisten per groep 
  • Enting: jaarlijkse enting verplicht, kennelhoest geadviseerd

  Aanmelden