• Blij aan de Lijn groepstraining

  Wanneer ik denk aan het mooiste en meest ontspannen moment van de dag met mijn trouwe viervoeter, zijn het onze wandelingen samen. Het is mijn moment om tot rust te komen, weg van werk, sociale media en de drukte van alledag. Gewoon even samen genieten. Daarom steek ik veel energie in het creëren van een ontspannen en stabiele ervaring voor mijn honden tijdens onze wandelingen. Ik wil dat ze zich goed voelen, niet bang zijn en niet overweldigd raken, zodat ook ik kan genieten.

  Mijn honden mogen de wereld verkennen, lekker snuffelen, voor me lopen, achter me lopen - alles mag. Ze weten dat ik ze ruimte en vrijheid geef, maar ook dat er grenzen zijn. Ze mogen niet trekken naar andere mensen of honden, omdat niet iedereen daarvan gediend is. Deze grenzen stellen we zonder gedoe of rukken aan de lijn in, en mijn honden begrijpen dit moeiteloos. Zo genieten we samen van elke wandeling, zonder frustraties.

  In deze cursus leer je drie verschillende wandeltechnieken:

  1. Ruimte geven voor snuffelen, behoeften doen en de wereld ontdekken.
  2. Soepel de lijn korter pakken voor de veiligheid van je hond of anderen, zoals op het fietspad of bij het oversteken.
  3. Omgaan met noodsituaties, zoals het passeren van andere honden op smalle paden.

  De cursus bestaat uit 2 groepstrainingen en 2 wandelingen aan huis. Tijdens de groepstrainingen oefenen we met gecontroleerde afleiding, zodat je de technieken thuis met vertrouwen kunt toepassen. Want thuis is waar jullie het meest samen wandelen!

  Informatie:

  • Start: alle honden van alle leeftijden
  • 2 groepstrainingen van 45 min (max. 4 cursisten)
  • 1 privéwandeling aan huis van 45 min
  • 1 check-up wandeling van 30 min 
  • Enting: Jaarlijkse enting is verplicht, kennelhoest wordt geadviseerd

  Aanmelden