• Workshop

  ''Energetisch behandelen''

 • Als aanvulling op mijn werk heb ik de studie gevolgd voor Energetisch Dierentherapeut. In mijn werk ben ik mij steeds bewust van energie, de energie die de hond en de eigenaar bij zich dragen maar ook die van mijzelf. Het creëren van een rustige en ontspannen setting is belangrijk in de omgang met onze honden. Ik ben altijd gefascineerd geweest over werken met energie en heb het verder uitgebreid door deze opleiding te volgen. 
  In mijn werk zie ik vaak dat de hond niet lekker in zijn vel zit en dat alleen trainen niet altijd voldoende kan zijn. Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat hij meer in balans komt en meer open staat voor de communicatie met zijn eigenaar. Daarbij draagt het ook bij aan de omgang met prikkels, de hond voelt zich stabieler en kan daardoor beter alledaagse prikkels verwerken. 

  Een energetische behandeling kan een aanvulling zijn voor het behandelen van een gedragsprobleem maar kan ook een fijne ondersteuning zijn voor een hypersensitieve hond. 
  Deze behandeling wordt afgestemd op de wensen van je viervoeter. Sommige honden vinden het prettiger als de behandeling op afstand plaatsvindt, in dezelfde ruimte maar zonder enige vorm van aanraking of in combinatie met een relaxende massage. Door middel van lichaamstaal en energie van de hond maar ook vanuit kennis van de eigenaar, kijken we samen wat voor jou buddy het beste past. 

  Kosten: €60

 • Vraag deze workshop aan

  Verstuur