• Lezing

  ''For the Love of Dogs''

 • Mijn drive voor het geven van deze lezing is met name gegroeid uit mijn ervaring die ik gehad heb met mijn eigen honden. Alle honden die ik heb gehad hebben mij allen iets moois meegegeven. Hierbij is niet alleen de band tussen mij en mijn viervoeters gegroeid, maar ook de band met mijzelf.

  Ik heb veel studies gedaan om te komen waar ik nu ben, veel honden en eigenaren geholpen maar toch kriebelt er altijd nog het stukje waar ik nog niet bij alle honden en eigenaren bij kan. Het gaat om het stukje dat er een volledig wederzijds vertrouwen, begrip en gevoel is tussen eigenaar en hond, het stukje wat mensen rust geeft en het gevoel dat er nog meer is wat ze uit de training met de hond kunnen halen.

  Er zijn veel verschillende trainingen en daar zullen we ook zeker tijdens deze lezing naar kijken maar het wordt geen goed of fout verhaal. Het wordt een verhaal waarbij je voelt dat het klikt, dat het aansluit bij je gevoel en dat dat de manier is waarop je graag verder wilt met je beste vriend(in). Er is zoveel meer dat onze honden ons kunnen leren. We zouden allemaal hierdoor veel meer kunnen genieten. Geen strijd meer, geen onzekerheid meer, maar echte verbinding, daar gaan we voor!

   
  De lezing zal je meenemen in het verhaal om je interesse voor deze mindset te laten groeien. De lezing is het begin en bedoeld om te prikkelen, zodat we daarna samen met onze buddies deze reis verder kunnen voortzetten met leuke workshops en aansluitende trainingen.

  Kosten: €35,00 p.p. (2 personen of meer vanuit hetzelfde gezin €30,- p.p.)
  Locatie: Restaurant de Eksterhoeve, Klein Westerwijksestraat 11 in Biest-Houtakker

 • Data

  Sep

  04

  Maandagavond 19:00-21:00

  Sep

  18

  Maandagavond 19:00-21:00

 • Aanmelden

  Verstuur