• Workshop

  ''Reflectie wandeling''

 • Bij een reflectiewandeling ga ik mee met een van de dagelijkse aan de lijn wandelingen. Tijdens deze wandeling kijk ik naar hoe de wandeling verloopt en of er dingen zijn waar ik kan bijsturen waar nodig. De wandeling is een groot onderdeel van de basis binnen de bandopbouw tussen eigenaar en hond. Het is dan ook belangrijk dat de wandeling soepel en rustig verloopt waardoor het een fijn rustmoment van de dag is zowel voor je viervoeter als voor jou. 

  Het unieke aan deze wandeling is dat ik geen tips en adviezen geef tijdens de wandeling maar ik de wandeling rustig, zonder woorden en zonder de lijn over te pakken, observeer. Pas aan het einde van de wandeling gaan we samen ervoor zitten en bespreken we de wandeling door. Ik ben eerlijk over wat ik heb gezien en gevoeld en na deze observatie geef ik aan wat je kan doen om de wandelingen fijner te laten verlopen. Tijdens de wandeling kan ik ook wat opnames maken die we later samen kunnen bekijken zodat ik je kan laten zien wat ik zie. 

  Een reflectiewandeling duurt 30 minuten en is voor iedere hond en eigenaar geschikt. Dus of het voor een wandeling is waar we even de puntjes op de i moeten zetten of een wandeling om vervolgens een trainingsplan op te stellen (zoals bijvoorbeeld bij uitvallen aan de lijn), het kan allemaal. 

  Kosten: €80,00

 • Vraag deze workshop aan

  Verstuur