• Workshop

  ''Zen wandeling''

 • Hoe kan een wandeling rust bieden en niet alleen voor onze honden maar ook voor ons?

  Voor mij is wandelen met mijn viervoeter het rustmoment van de dag. Het moment waarbij ik even kan opladen, tot mijzelf kan komen en weer kan aarden. Als ik deze wandelingen niet zou hebben zou ik de gehele dag op automatische piloot staan en ik zou minder goed dingen kunnen aanvoelen in mijn consulten. Ik werk veelal met energie en als ik me niet bewust ben van mijn energie dan is het moeilijk om mezelf afstemmen op de energie van de eigenaar en zijn/haar hond.

  Honden die continue alert zijn hebben rust nodig om in balans te blijven. Actieve stimulatie is goed maar werkt alleen wanneer het gecombineerd wordt met rust. Honden die in balans zijn ervaren minder stress en vertonen dan ook minder (probleem)gedragingen.
  Een fijne wandeling in de bossen, zonder stemsturing, zonder teveel andere prikkels en aan een lange lijn van 8 meter. De neusjes gaan naar de grond en er wordt flink wat afgesnuffeld. Ze ervaren hoe het is om in rust te wandelen, alleen de geluiden van de natuur en geen andere prikkels die de energie beïnvloeden.

  Deze zen wandeling is niet alleen goed voor de hond maar ook voor de eigenaar.
  Want ook wij staan heel de dag aan en moeten meer prikkels verwerken dan eigenlijk goed voor ons is.
  Vind samen met je viervoeter de rust die je dagelijks mag ervaren en boek nu een zenwandeling.

  Heb je zelf geen hond? Geen probleem! Vino wil je maar al te graag laten ervaren hoe een wandeling je helemaal tot rust kan brengen.
  Boek nu een zenwandeling bij Balto’s Buddies!

  Kosten:

  Losse wandeling met eigenaar: €80,-

 • Vraag workshop aan

  Verstuur